VIRTUAL SECRETARY 4 YOU

Professionele secretariële ondersteuning voor ondernemers, bestuurders, managers, coaches en toezichthouders van bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Virtual Assistant

Virtual Secretary 4 You biedt professionele secretariële ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden aan ondernemers, directie en het bestuur van stichtingen, verenigingen en bedrijven.

Door te ontzorgen ontstaat er meer tijd voor focus op de te behalen doelen van uw onderneming, ontstaat er ruimte voor vernieuwing en ontstaat er een betere balans tussen werk en privé.

De afgelopen jaren heeft Virtual Secretary 4 You vele ondernemers en bedrijven secretarieel ondersteunt, op afstand maar ook interim op locatie. Ook heeft Virtual Secretary 4 You vele online vergaderingen georganiseerd en daarbij tevens als notulist de verslaglegging verzorgd.

 

Werkwijze
Een goed begin voor een samenwerking start met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek onderzoek en bespreek ik met u waar u ondersteuning bij nodig heeft, wat uw wensen zijn, waar dringend behoefte aan is. Aan de hand van deze informatie maak ik vervolgens een persoonlijke offerte voor u op.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan hier contact op!

DM-Kantoor-onbewerkt-website-vs4you

Diensten

Virtual Secretary 4 You biedt diensten zoals;

 • Algemene secretariële ondersteuning: Complex agendabeheer, e-mail afhandelen, organiseren van online/fysieke bijeenkomsten, notuleren, database up to date houden, fungeren als tussenpersoon voor de directie, bewaken van lopende zaken.
 • Notuleerservice: het notuleren van vergaderingen zoals bijvoorbeeld Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen, Bestuursoverleg, Management Team overleg, Medezeggenschap, Ondernemingsraad, Sociaal Medisch Overleg, Clientenraden, Algemene Ledenvergaderingen en de zienswijzen van Burgerdialogen.
 • Organiseren: Online en fysieke vergaderingen: agenda opmaken, documenten verzamelen ter bespreking in iBabs of Sharepoint, bewaking gemaakte afspraken, vergaderverzoek verzenden m.b.v. tools als Teams en Zoom.
 • Social Mediabeheer: het online zichtbaar maken van jouw organisatie op bedrijfspagina`s door het posten van berichten op de Socials zoals Instagram, Facebook, LinkedIn.
 • Teksten/ Lay- out: Het redigeren van teksten en verzorgen van de lay-out.
 • Websitebeheer: Actuele nieuwsberichten plaatsen op je website in WordPress.
 • Personal Assistant: prioriteren en structureren van werkzaamheden, adviseren in hoe jij efficienter je werk kunt organiseren.

U kunt mij bijvoorbeeld inschakelen:

 • Als u merkt dat u teveel tijd steekt in randzaken en hierdoor de focus verliest op de te behalen doelen van uw onderneming;
 • Als u het overzicht kwijt raakt in uw werkzaamheden en er behoefte is aan structuur en planning;
 • Als er tijdelijk extra secretariële  ondersteuning gewenst is of als u een notulist nodig heeft;
 • Als er achterstand in werk is en er extra ondersteuning nodig is.

Ik ben in te huren voor een klein aantal uren waarbij wekelijks afstemming zal plaatsvinden met de opdrachtgever. Het notuleren van vergaderingen kan zowel fysiek als online plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? U kunt mij direct mailen via het contactformulier

WhatsApp Image 2020-06-24 at 15.39.27

Tarieven

Virtual Secretary 4 You is inzetbaar voor kortdurende opdrachten maar is ook voor langere duur inzetbaar. Omdat iedere onderneming andere wensen heeft, is een offerte op maat wel zo prettig. U kunt mij voor een klein aantal uren inhuren als Virtueel Assistent of inhuren als notulist voor uw vergadering.

Graag ga ik met u in gesprek om vraag en behoefte in kaart te brengen om op basis hiervan een offerte op maat te kunnen brengen.

Voor meer informatie over de voorwaarden, een offerte aanvraag of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

*prijzen zijn exclusief btw

Over mij

Mijn naam is Priscilla Touwslager. Als gecertificeerd Virtual Assistant en ruim ervaren gediplomeerd directie-assistent, bied ik ondersteuning op afstand bij de operationele en organisatorische taken aan zzp`ers, ondernemers, bestuurders, projectleiders, managers, coaches en toezichthouders van bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Van betekenis zijn voor een ander door te ontzorgen, het bieden van structuur en overzicht, het plannen en organiseren van afspraken, de rots in de branding zijn in drukke tijden, daar haal ik mijn energie en voldoening uit en daarbij voel ik mij als een vis in het water!

Na tientallen jaren gewerkt te hebben in diverse managementondersteunende functies bij verschillende organisaties, had ik de behoefte om voor mijzelf te beginnen. Het secretaressevak veranderde en ik wilde meegroeien met de tijd. Ik ben de schoolbanken weer ingegaan en heb een verkort HBO Directiesecretaresse opleiding gevolgd, daarna de opleiding tot Virtual Assistant, Future for Assistants en Projectmanagement ondersteuning gevolgd en afgerond. Gedurende deze trainingen heb ik stapsgewijs mijn bedrijf opgebouwd en bestaat mijn bedrijf sinds 2017: Virtual Secretary 4 You!

Foto DM presentatie website vs4you

Testimonials van mijn opdrachtgevers

Priscilla dank voor je snelle beschikbaarheid, flexibiliteit en je inzet. Je werk is van een hoog niveau en daarnaast ben je attent en gastvrij. Je weet adequaat te ondersteunen op bestuursniveau met verslaglegging en planning en je digitale en virtuele vaardigheden kwamen goed te pas in deze virtuele tijd! 

Miranda Teerling plv. bestuurder Stichting Phusis

Priscilla is door het Drents Museum ingehuurd voor de tijdelijke invulling van de functie directie-assistent. Zij heeft zich professioneel en integer opgesteld en heeft zich in een korte periode het werk eigen gemaakt. Ze heeft laten zien heel goed zelfstandig te kunnen werken en zich snel te kunnen verdiepen in materie die voor haar onbekend is. Priscilla is een ondersteuner in hart en nieren en verdiept zich in de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied en volgt daarin vol enthousiasme de nodige cursussen. Iedereen die op zoek is naar een goede en professionele directiesecretaresse kan ik Priscilla zeker aanbevelen!

Jolanda Walters-Veldman, P&O adviseur Drents Museum.

Op zoek naar een gedreven, flexibel, 2-the-point (directie)-secretaresse, snel en breed inzetbaar door leervermogen, positiviteit en enthousiasme? Priscilla is een professional die zich snel ontwikkelt tot een onmisbare partner.

Olivier Micheneau, manager bij SPiNN

Deze medewerker is enthousiast, betrokken en punctueel. Meedenken en oplossingsgericht werken zijn in goede handen bij haar. Kortom, zij is zeker een aanwinst bij uw organisatie.

Frits Mellink, manager bij Noordermaat

Ik heb Priscilla leren kennen als iemand die niet alleen secretaresse is, maar ook actief lid is van het team. Ze is erg betrokken bij de organisatie, denkt graag mee en neemt initiatief waar nodig. Al haar werk is, zoals je kunt verwachten, prima in orde met de juiste punt op de i. Ik ben erg blij met haar bijdrage in onze organisatie en kan haar zeker aanbevelen!

Alex Schepel, projectleider - ED`er Expertisecentrum Sterk uit Armoede

Toen mijn directiesecretaresse voor langere tijd uitviel, had ik een acuut probleem. Priscilla is snel ingesprongen en heeft zich het werk snel eigen gemaakt. Fijn om, zonder poespas, te mogen terugvallen op haar inzet. Van harte aanbevolen!

Bothilde Buma, directeur-bestuurder Woonservice

Ruim een jaar is Priscilla een ondersteunende kracht tijdens de bestuursvergaderingen. Naast het professionele notuleren is Priscilla altijd bereid te helpen. Priscilla is een integere, fijne professional!

Marian Kleve, directeur-bestuurder Stichting KDV Spelerwijs Hoogeveen.

Mijn werk kent enorm veel dynamiek en vraagt om veel felxibiliteit. Dat kan ook betekenen dat eenmaal gemaakte afspraken moeten worden verzet, ook als daar grotere groepen mensen bij betrokken zijn. Het is heerlijk hoe Priscilla mij ontlast in het bijhouden van mijn mailbox en agenda. Priscilla blijft altijd vrolijk en dat is een verademing. Het voelt nooit bezwaarlijk om een vraag of opdracht bij haar neer te leggen. Sinds onze samenwerking kan ik veel effectiever met mijn tijd omgaan en meer klussen klaren! Ik kan Priscilla van harte aanbevelen.

Geert van der Veer - directeur-bestuurder St. Herenboeren NL

Ik vind het jammer dat je SUA verlaat. Het was prettig werken met je en de verslagen waren top. Dank voor je betrokkenheid en inzet!

Dirk Strijker - Toezichthouder Raad van Toezicht Sterk uit Armoede

Ik wil je bedanken voor al het werk dat je voor Sterk uit Armoede gedaan hebt; De vergaderingen Raad van Toezicht voorbereiden en notuleren, de website onderhouden en Social Media kanalen bijhouden. Je hebt dat altijd erg zorgvuldig en adequaat gedaan! 
 
Thomas de Boer - directeur-bestuurder Sterk uit Armoede

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mij direct mailen via onderstaand formulier.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

EEN OVERZICHT VAN OPDRACHTGEVERS


Medisch Servicecentrum NAAST-ZCN

BMZM - Beroepsvereniging voor MantelZorgMakelaars

Woningcorporatie Woonservice

Stichting Kinderopvang Spelerwijs

Kits Primair basisonderwijs & ikc

Stichting Herenboeren NL

Stichting De Plaatsen DKA

Cultureel Centrum Podium Zuidhaege

Drents Museum

Stichting Phusis

Min. van Infrastructuur en Waterstaat

ANVS - Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming

Gemeente Het Hogeland

Gemeente Tynaarlo 

Omgevingsplatform Drenthe

Sympany 

Expertisecentrum Sterk uit Armoede